Contact en huur

Buitenhuis La Hardoye wordt uitgebreid en regelmatig bewoond door de eigenaren van het huis. We delen het echter graag met andere mensen die van het huis en de omgeving willen genieten en verhuren het alle periodes die wij er zelf niet zijn. Ook in het zomerseizoen en overige vakantieperioden. U kunt het huis per week of (lang) weekend huren. Wilt u met meer dan 10 personen komen, dan dient u dit vooraf te bespreken.

Bij een verblijf van een week kan Buitenhuis La Hardoye door de huurder op de dag van aankomst vanaf 17.00 worden betrokken. Op de dag van vertrek moet u het huis om uiterlijk 11.00 uur verlaten. De wisseldag is zaterdag, tenzij anders overeengekomen. Indien u het huis een (lang) weekend huurt kunt u vanaf vrijdag 13.00 uur het huis betrekken. De uiterlijke vertrektijd op de daaropvolgende maandag is 11.00 uur.

Van eind juni tot begin september en tijdens overige volle
schoolvakantieweken wordt het buitenhuis (tenzij nader overeengekomen) alleen per week, en niet per (lang)weekend, verhuurd. Er gelden verschillende prijzen voor grotere dan wel kleinere gezelschappen. Er gelden verschillende prijzen voor hoog- en laagseizoen. Reserveren kan alleen na telefonisch contact en het terugsturen van het boekingsformulier. Een reservering is compleet na terugsturing van het ondertekende formulier en een eerste aanbetaling. Het volledige huurbedrag moet uiterlijk 6 weken voor aankomst zijn voldaan. De uitgebreide betalingsvoorwaarden ontvangt u met het toegestuurde boekingsformulier. 
U bereikt ons via lahardoye@vakantiehuis-ardennen.info, miryamvanlier@gmail.com of tel. +31 (0)654290170

Rookvrij

In het huis is roken NIET toegestaan.
Ook mag u binnen geen kaarsen of wierook stoken.

Huisdieren

Huisdieren zijn uitsluitend in overleg toegestaan. Uw huisdieren dienen altijd op de benedenverdieping van het huis te blijven en mogen niet op tafels, stoelen en banken liggen.

Tarieven

Huurprijzen zijn inclusief huur, reserveringskosten, water en elektra, en gebruik van dekbedden/kussens. Huurprijzen zijn exclusief de verplichte schoonmaakkosten à € 80. In het stookseizoen (september-mei) geldt een toeslag voor de verwarming van het huis van €45 per lang weekend of € 110 euro per week. Buiten het zomerseizoen zit bij de huurprijs een voorraad haardhout inbegrepen. In het huis zijn twee grote open haarden. In overleg kunt u het huis ook met linnengoed (dekbedhoezen, slopen, douchelakens en hand- en theedoeken) huren, waarvoor een meerprijs wordt berekend van € 12,50 per persoon per week of € 10 per (lang) weekend.
De prijzen staan vermeld tot 10 personen. In het geval u met meer mensen komt wordt de prijs naar boven aangepast. Huisdieren mogen gratis mee.

Borgsom

Voor elk verblijf wordt u een borgsom van 250 euro in rekening gebracht die, indien onnodig gebleken, uiterlijk binnen een maand na uw verblijf aan u wordt geretourneerd. Zijn er beschadigingen, dan worden deze verrrekend met de borgsom. De borgsom zit niet bij de huurprijs inbegrepen.

Prijzen 2015

LAAGSEIZOEN

Laagseizoen (lang) weekend:

2 personen 275
3 – 5 personen = 325
6 – 8 personen = 475
9 – 10 personen = 600

Laagseizoen week:

2 personen 575
3 – 5 personen = 650
6 – 8 personen = 850
9 – 10 personen = 975

HOOGSEIZOEN (30 juni – 1 sept, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, mei- herfst- en kerstvakantie)

Hoogseizoen (lang) weekend:
2 personen 325
3 – 5 personen = 425
6 – 8 personen = 575
9 – 10 personen = 650

Hoogseizoen week:

2 personen 750
3 – 5 personen = 875
6 – 8 personen = 975
9 – 10 personen = 1075

Welkom

Natuur, sport, cultuur
en comfort in de
Franse Ardennen.

KIJK IN HET GASTENBOEK
VOOR REACTIES VAN
GASTEN IN LA HARDOYE

Klik op de pijltjes rechts
voor een compleet beeld van
Buitenhuis La Hardoye.
Klik op de foto voor een
vergroting.