Buitenhuis La Hardoye

Op 340 km van Utrecht vindt u in het zuiden van de Franse Ardennen Buitenhuis La Hardoye. Midden tussen de glooiende heuvels gelegen vormt het een oase van rust en comfort. Met een prachtig uitzicht over de privétuin en boomgaard van 5000m2 biedt het buitenhuis u complete privacy. La Hardoye is in alle seizoenen een karaktervolle pleisterplek voor rustzoekers, wandelaars, fietsers, mountainbikers, vogelaars, golfers, kookliefhebbers, en gezelschapsmensen. Het huis ligt pal aan de GR 122 die de Franse Ardennen doorkruist. In een straal van 25 km liggen tientallen goed bewegwijzerde wandel- en fietsroutes. In het afwisselende heggenlandschap met kleine valleien voeren deze u door boerendorpjes met de typerende versterkte middeleeuwse kerken. Er is in de streek nagenoeg geen licht- of luchtvervuiling en weinig verkeer. Wel treft u overstekend wild en soms een verdwaald kalf of lam. Bij heldere nacht ziet u een overweldigende sterrenkoepel.

Vanwege de vele aangename kamers die het vakwerkhuis telt is het uitermate geschikt voor samengestelde gezelschappen of een familieverblijf. Het huis biedt ruimte aan 10 (+2) personen, maar ook kleinere aantallen gasten voelen zich er erg thuis. Buitenhuis La Hardoye is per week of (lang) weekend te huur. De geringe afstand tot Nederland maakt ook een kort verblijf de moeite waard.

Buitenhuis La Hardoye ligt in een klein gelijknamig buurtschap, dat deel uitmaakt van de gemeente Rocquigny. La Hardoye betekent ‘troepje ganzen’. Het bevindt zich tussen Charleville-Mézières, de hoofdstad van de Franse Ardennen, en champagne- en kathedraalstad Reims in. Parijs ligt op 2 uur rijden met de auto; vanaf Rethel (25 km) rijdt er in iets meer dan een uur rechtstreeks een TGV naar het hart van de Franse hoofdstad.

Welkom

Natuur, sport, cultuur
en comfort in de
Franse Ardennen.

KIJK IN HET GASTENBOEK
VOOR REACTIES VAN
GASTEN IN LA HARDOYE

Klik op de pijltjes rechts
voor een compleet beeld van
Buitenhuis La Hardoye.
Klik op de foto voor een
vergroting.